در دیدار رییس دانشگاه تفرش با خیر نیکوکار صورت گرفت؛

کمک یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریالی خیرین برای ساخت خوابگاه دانشجویی در دانشگاه تفرش

۲۷ آذر ۱۳۹۸ | ۱۳:۰۰ کد : ۴۹۶۵ اخبار
رئیس دانشگاه تفرش از کمک یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریالی سرکار خانم ملوک کاریابی از خیرین حامی دانشگاه تفرش به این دانشگاه خبر داد.

دکتر حمیدرضا صبا افزود: این میزان اعتبار برای ساخت سرای دانشجویی ویژه پسران این دانشگاه هزینه می شود.

وی ادامه داد:با کمک این خیر روند ساخت خوابگاه دانشجویی با همکاری دانشگاه  تفرش در قالب طرح 50 درصد پرژه های خیر ساز مورد حمایت وزارت علوم  در این دانشگاه آغاز می گردد.

رییس دانشگاه تفرش تصریح کرد: این دانشگاه از بدو تاسیس با مساعدت های مادی و معنوی خیرین گرانقدر احداث گردیده و تاکنون به همت این عزیزان 9 هزار و 400 متر مربع فضای آموزشی، تحقیقاتی و پژوهشی در این دانشگاه تجهیز، بازسازی و احداث گردیده است.

در دیدار رییس دانشگاه تفرش با خیر نیکوکار ملوک کاریابی ، محمدرضا پرنیانپور رابط خیرین دانشگاه تفرش و مهندس حاج ابراهیم نصیر از اعضای هیات موسس جامعه خیرین حامی دانشگاه تفرش نیز حضور داشتند.

با مشارکت خیرخواهانه خیر نیکوکار ملوک کاریابی در سال‌های قبل سالن گردهمایی مرحوم حاج ابراهیم کاریابی نیز در دانشگاه تفرش احداث شده است.

آخرین ویرایش۲۸ آذر ۱۳۹۸