نشست بصیرتی سیاسی به مناسبت گرامیداشت حماسه ۹ دی در دانشگاه تفرش برگزار شد

نشست بصیرتی - سیاسی به مناسبت گرامیداشت حماسه ۹ دی روز بصیرت و میثاق امت با ولایت به همت ستاد بزرگداشت حماسه ۹ دی روز دوشنبه ۲ دی در سالن گردهمایی کاریابی با حضور مسئولین، کارکنان و جمعی از دانشجویان دانشگاه تفرش با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین آل علی نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه تفرش برگزار گردید.

نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه تفرش  در این نشست ضمن بیان این که بصیرت شامل چهار دسته می باشد افزود:  بصیرت به بصیرت اعتقادی، اخلاقی، اجتماعی و سیاسی تقسیم می شود که مهم ترین و اولین دسته بندی آن بصیرت اعتقادی می باشد.

حجت الاسلام  والمسلمین آل علی ادامه داد: بصیرت به معنی  بینش و آگاهی داشتن و دقت نظر در مسائل است که از  ابزار های مهم  بصیرت می توان به  تفکر، مشورت و از همه مهم تر قرآن است اشاره کرد.

وی با بیان این که  با بصر و صبر و علم می توانیم به حقایق دست یابیم تصریح کرد: در قرآن حدود 148 بار کلمه بصر و 2 بار بصیرت ذکر شده است که  باید برای جوانان بصیرت را تبیین نموده و از قرآن بیشتر بهره مندگردید و آن را برای جوانان خصوصا قابل لمس نماییم.