برگزاری طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه تفرش در مشهد مقدس

دبیر هم اندیشی اساتید دانشگاه تفرش از برگزاری طرح ضیافت اندیشه اساتید این دانشگاه در مشهد مقدس خبر داد.
برگزاری طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه تفرش در مشهد مقدس

دکتر "حامد ثقفی " در گفتگو با روابط عمومی  گفت: طرح توانمندسازی و معرفت افزایی «ضیافت اندیشه» ویژه اعضای هیأت علمی دانشگاه تفرش، توسط دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این دانشگاه از تاریخ 11  لغایت 14 بهمن ماه در جوار بارگاه ملکوتی حضرت ثامن الحجج(علیه السلام) در قالب کارگاه های معرفتی، نشست های فرهنگی، هم اندیشی و نیز تفریحی در مشهد مقدس برگزار گردید.

وی افزود: دراین دوره که با حضور20 نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه تفرش برگزار می گردد،کارگاه‌ آموزشی تحت عناوین «مرجعیت علمی پیش نیاز تمدن نوین اسلامی با نگاه به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی» توسط دکتر طهمورث استاد تمام دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.