همزمان با دهه مبارک فجر؛

نشست تخصصی تبیین بیانیه گام دوم انقلاب در دانشگاه تفرش برگزار گردید

در پنجمین روز از دهه مبارک فجر، نشست تخصصی تبیین بیانیه گام دوم انقلاب با حضور مسئولین و کارکنان و به همت کمیته دانشگاهیان و بانوان دهه فجر در سالن گردهمایی دانشگاه تفرش برگزار گردید.
نشست تخصصی تبیین بیانیه گام دوم انقلاب در دانشگاه تفرش برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی،  مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه تفرش در این نشست ضمن تبریک فرا رسیدن چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی  گفت: ملت بزرگ ایران ۲۲ بهمن امسال پاسخ نقشه‌های شوم دشمن را خواهند داد و یقینا دهه فجر امسال زمینه ساز حضور پرشور مردم در انتخابات است.

حجت الاسلام والمسلمین آل علی افزود: طردریاست طلبان، فراهم آوردن امکان چرخش نخبگان ، حس استقلال و حل مشکلات اقتصادی مهمترین فواید انتخابات است.

وی با یادآوری سخنان مقام معظم رهبری در خصوص انتخابات اظهار داشت: تدین، کارآمدی، دلسوزی و شجاع بودن از مهمترین ویژگی های نماینده اصلح از دیدگاه مقام معظم رهبری است.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه تفرش تعبیر انحرافی از اسلام، تحریم و زیر سوال بردن اتخابات و دوقطبی سازی را از مهمترین تاکتیک های انتخابات برشمرد.