انتخاب دانشجوی دانشگاه تفرش به عنوان دبیر کمیسیون علمی و پژوهشی اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی مهندسی برق کشور

پوریا سلیمانی فر دانشجوی دکتری دانشگاه تفرش به عنوان دبیر کمیسیون علمی و پژوهشی اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی مهندسی برق کشور انتخاب گردید.
انتخاب دانشجوی دانشگاه تفرش به عنوان دبیر کمیسیون علمی و پژوهشی  اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی مهندسی برق کشور

به گزارش روابط عمومی و به نقل از باشگاه دانشجویان ایسنا، دانشجوی دانشگاه تفرش به عنوان دبیر کمیسیون علمی و پژوهشی اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی مهندسی برق کشور انتخاب گردید.

بیست و یکمین مجمع و انتخابات اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی مهندسی برق کشور به میزبانی دانشگاه مازندران در روزهای ۱۵ و ۱۶ بهمن ماه سال  ۱۳۹۸ برگزار و دبیران کمیته، اعضای شورای مرکزی و بازرسان اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی مهندسی برق کشور انتخاب شدند.

"پوریا سلیمانی فر" دانشجوی دکتری برق کنترل دانشگاه تفرش نیز در این مجمع به عنوان دبیر کمیسیون علمی و پژوهشی اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی مهندسی برق کشور انتخاب گردید.