دعوت برای حضور در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن

۲۱ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۹:۱۹ کد : ۵۱۰۵ اطلاعیه ها

پیروزی انقلاب اسلامی ایران پیروزی خون بر شمشیر و نور بر ظلمت بود و دهه مبارک فجر تحقق شعار استقلال آزادی جمهوری اسلامی بود که با رهبری بی نظیر امام(ره) و حضور گسترده مردم  اتفاق افتاد.

بی تردید دانشگاهیان دانشگاه تفرش نیز دست در دست مردم مؤمن، انقلابی و ولایتمدار شهرستان تفرش ، تحت رهبری مقام عظمای ولایت حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) امسال با حضوری پرشور و آگاهانه در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن، از انقلاب اسلامی به عنوان امانتی که از پس چهل و یک سال صبر و استقامت و صلابت امت ولایتمدار ایران به بلوغ امروز خود رسیده است حفاظت نموده و ضمن تجدید میثاق دوباره با آرمان های امام راحل، بیعتی مجدد با رهبر فرزانه انقلاب اسلامی خواهند داشت.

مسیرراهپیمایی ۲۲بهمن درشهرتفرش :

مسیرشماره یک:

میدان امام خمینی (ره)-میدان آزادی مصلی ولایت تفرش ساعت حرکت ۱۰:۳۰صبح

مسیرشماره دو:

چهارراه مدرس-میدان آزادی-مصلی ولایت تفرش ساعت حرکت ۱۰:۳۰صبح

:سرویس عزیمت به راهپیمایی 22 بهمن روز سه شنبه ساعت 10:15 صبح از مقابل سراهای دانشجویی آماده خدمت رسانی به دانشجویان گرامی جهت شرکت در راهپیمایی یوم ا... 22 بهمن می باشد.