اطلاعیه تعطیلی دانشگاه در روزهای سوم و چهارم اسفند

۰۲ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۶:۱۷ کد : ۵۱۲۸ اطلاعیه ها

به اطلاع کلیه اقشار دانشگاه تفرش اعم از اساتید محترم، کارکنان ارجمند و دانشجویان گرامی می رساند:

با عنایت به موارد مشروحه ذیل

۱- حضور جمع کثیری از اقشار دانشگاهی در هیئت های اجرایی انتخابات با شکوه یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی

۲- مجاورت شهرستان تفرش با استان قم

۳- وجود سکونت جمع کثیری از دانشجویان عزیز این دانشگاه در استان قم و همچنین اساتید محترم مقیم استان قم و  ضرورت عدم تردد  آنان  در شرایط فعلی ( مهار و کنترل شیوع  احتمالی ویروس کرونا در دانشگاه تفرش)

۴- ایجاد یکپارچگی در کلاسهای جبرانی هماهنگ  آتی  مرتبط با اوضاع فعلی

هیات رئیسه دانشگاه تفرش دو روز شنبه و یکشنبه مورخ سوم و چهارم اسفند ماه سال جاری را در دانشگاه تفرش تعطیل اعلام می نماید.

بدیهی است هرگونه تعییر احتمالی آتی در این خصوص منوط به تصمیم گیری مراجع رسمی ( هیات محترم دولت، وزارت علوم ،تحقیقات و فناوری و کمیته بحران استان مرکزی و ... ) می باشد.

مقتضی است با توجه به تعطیلی مذکور،  کلیه فعالیت های اداری، آموزشی ودانشجویی دانشگاه، همچنین پخت غذا انجام نمی گیردو هزینه رزرو غدای روز شنبه و یکشنبه هفته آینده به حساب دانشجویان عودت  داده خواهد شد.

بر این اساس کلیه کارکنان گرامی ( بجز تیم  بازرسی و نگهبانی ) و دانشجویان ساکن در خوابگاه های دانشجویی می بایست دانشگاه را ترک نمایند.
حراست دانشگاه موظف است از ورود کلیه افراد جلوگیری نماید.

روابط عمومی دانشگاه تفرش