تیم کمیکار دانشگاه تفرش عنوان اول لیگ آزاد مسابقات دانشجویی کمیکار را کسب کرد

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه از کسب عنوان اول تیم کمیکار این دانشگاه در بخش لیگ آزاد سیزدهمین دوره مسابقات دانشجویی کمیکار کشور خبر داد.
تیم کمیکار دانشگاه تفرش عنوان اول لیگ آزاد مسابقات دانشجویی کمیکار را کسب کرد

علی پارسیان در گفتگو با روابط عمومی اظهار کرد: تیم "اوژن" انجمن علمی مهندسی شیمی  دانشگاه تفرش در سیزدهمین دوره از مسابقات دانشجویی کمیکار که 29 و 30 ام بهمن ماه سال جاری در دانشگاه امیرکبیر تهران برگزار شد، در لیگ آزاد در مرحله اول با حمل وزنه ۹۰ کیلو گرمی و در مرحله دوم با حمل وزنه ۱۴۰ کیلوگرمی ضمن شکستن رکورد کشوری این مسابقات و ثبت رکورد جدید به نام دانشگاه تفرش مقام اول را کسب نمود.

وی افزود: "تیم اوژن" تیم انجمن علمی دانشجویی مهندسی شیمی با حمایت و نظارت معاونت فرهنگی و دانشجویی و سرپرست علمی  تیم دکتر عبدالکریمی استادیار گروه مهندسی شیمی، توانست در  لیگ عملکرد نیز مقام هشتم را کسب نماید.

وی افزود: فاطمه جعفری، امینه السادات تدریسی،هادی فرزانگان، مهدی ابراهیمی لنجی و امید تفرشی اعضای تیم دانشجویی اوژن دانشگاه تفرش می باشند که به این دوره از مسابقات اعزام شده اند.