سیستم آموزش مجازی دانشگاه تفرش راه اندازی شد

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تفرش از راه اندازی سامانه آموزش مجازی در این دانشگاه خبرداد.
سیستم آموزش مجازی دانشگاه تفرش راه اندازی شد

دکتر "اسماعیل نظری" در گفتگو با روابط عمومی با اشاره به برخی اقدامات و تمهیدات این دانشگاه در زمینه آموزش مجازی گفت: با توجه به  تعطیلی دانشگاه‌ها برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و بر اساس بخشنامه‌ها و تأکید مسوولان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سامانه آموزش مجازی (LMS) دانشگاه تفرش راه اندازی شده است.

وی افزود: در این سامانه، امکان برگزاری ۳۰ کلاس مجازی همزمان با ظرفیت ۱۰۰۰ نفر مهیا شده و راهنمایی‌های لازم به صورت کامل و تصویری در خصوص کار با سامانه LMS نیز برای استادان و دانشجویان درسامانه  آموزش‌ مجازی دانشگاه به آدرس https://tafreshu.nimael.com  قرار داده شده است.

نظری با اشاره به ارایه آموزش‌های لازم در خصوص کار با سامانه به کارشناسان IT دانشگاه گفت: استادان و دانشجویان پس از مطالعه فایل‌های راهنما چنانچه مشکلی در کار با سامانه داشته باشند، می‌توانند با کارشناسان IT دانشگاه مربوطه تماس گرفته  ومشکلات خود را  مطرح کنند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تفرش با بیان این که ارائه کلاس‌ها به صورت غیرحضوری بر خط از روز شنبه 17 اسفندماه در این دانشگاه بر اساس برنامه ترم آغاز گردیده است تصریح کرد: دانشجویان مراجعه به سامانه آموزش مجازی را به روزهای پایانی موکول نکنند.

آخرین ویرایش۰۲ فروردین ۱۳۹۹

Feraidoon Rasteh ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۲:۲۹
man hamvare talash mikonam vali nemidanam kalemeh oboor barayeh man chist ta vared site shavam . aslan chegooneh mitavanam ertebate tasviry dashteh basham . feraidoon rasteh
پاسخ مدیر سایت ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ | ۰۹:۳۱

با سلام لطفا در کانال اطلاع رسانی دانشگاه تفرش در تلگرام با آیدی tafreshu@ عضو شوید.

دانشجویان  از طریق آدرس tafreshu.nimael.com می‌توانند به سامانه  آموزش مجازی وارد شوند.

ورود دانشجویان

⬅️ نام کاربری: شماره دانشجویی
⬅️ رمز عبور:  شماره دانشجویی

محسن.ط ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۶:۰۶