در راستای ریشه‌کن کردن ویروس کرونا صورت گرفت؛

تولید چهار هزار لیتر مواد ضدعفونی کننده در دانشگاه تفرش

۰۱ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۳:۳۰ کد : ۵۱۷۲ اخبار
رئیس دانشگاه تفرش گفت:در راستای ریشه‌کن کردن ویروس کرونا ۴ هزار لیتر مواد ضدعفونی کننده در دانشگاه تفرش تولید شد.

دکتر "حمیدرضا صبا" روز شنبه در گفتگو با روابط عمومی گفت:  این  دانشگاه با هماهنگی شبکه بهداشت و درمان شهرستان تفرش و با استفاده از توان علمی اعضای هیأت علمی گروه مهندسی شیمی و کارکنان خود در نخستین گام مقابله با ویروس کرونا، اقدام به تولید 4 هزار لیتر محلول ضدعفونی‌کننده سطوح بر پایه پراکسید هیدروژن به‌عنوان یکی از محلول‌های مناسب و مؤثر برای مقابله با این ویروس کرده است.

وی افزود: چهار هزار لیتر محلول ضدعفونی کننده سطوح دانشگاه تفرش به صورت رایگان به منظور مقابله با کرونا ویروس در دسترس عموم کارکنان دانشگاه تفرش، بیمارستان والفجر و مردم  شهرستان تفرش قرار می گیرد.

رئیس دانشگاه تفرش ادامه داد:در حال حاضر کشور با بحران ویروس کرونا مواجه است و این وظیفه ما می‌باشد که با بهره‌گیری از توان خود در برابر این بیماری برای بهبود سلامت آحاد جامعه اقدامات لازم را انجام دهیم.

آخرین ویرایش۰۲ فروردین ۱۳۹۹