پیام تسلیت هیات رئیسه دانشگاه در پی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی صالحی

۰۱ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۵:۰۰ کد : ۵۱۷۳ اخبار
هیات رئیسه دانشگاه تفرش با صدور پیامی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی صالحی، معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها را تسلیت گفتند.

به گزارش روابط عمومی، در متن این پیام آمده است:

«بسم الله الرحمن الرحیم»
 إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ راجِعُونَ‌

با تأثر و تأسف فراوان درگذشت حجت الاسلام آقای صالحی معاون فقید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها  را به محضر خانواده محترم آن زنده یاد، حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای دکتر رستمی ریاست محترم نهادنمایندگی مقام معظم رهبری مدظله العالی دردانشگاه هاو همکارانشان و عموم جامعه دانشگاهی کشور تسلیت عرض می نماییم.

از خداوند بزرگ برای آن فقید سعید رضوان و غفران و برای داغ‌دیدگان و مصیبت‌زدگان و خانواده دلسوخته عزیزش اجر و شکیبایی و برای همکاران غم‌دیده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های سراسر کشور، صبر و مزد الهی مسئلت می‌نمایم.

امیدواریم حضرت امام موسی‌بن جعفر علیه‌السلام از این میهمان مظلوم و غریب به کرم و بزرگی و سیادتش میزبانی فرماید و او را در آغوش مهر و محبت خویش جایگاه دهد.

هیات رئیسه دانشگاه تفرش

آخرین ویرایش۰۳ فروردین ۱۳۹۹