پیام تبریک ریاست محترم دانشگاه تفرش به مناسبت فرا رسیدن روز کارگر

دکتر حمیدرضا صبا رییس دانشگاه تفرش در پیامی ضمن تقدیر از کارگران ، روز کارگر را تبریک گفت. به گزارش روابط عمومی متن پیام تبریک رئیس دانشگاه تفرش بدین شرح است:
پیام  تبریک ریاست محترم دانشگاه تفرش به مناسبت فرا رسیدن روز کارگر

یازدهم اردیبهشت ؛ روز کارگر ، فرصت مناسبی برای یادآوری بزرگی مردان و زنان بلند همتی است ،که دستاورد تلاش خستگی‌ناپذیر شان ، سازندگی و آبادانی ، رفاه و سلامتی جامعه است . آنان که فخر ما حضرت محمد مصطفی(ص) بر دستان شان بوسه زده ،  و همگان را به تکریم و بزرگداشت آنان ترغیب فرمود.

بی تردید رمز پیشرفت و توسعه پایدار یک کشور و یک تمدن در تجلی استعدادها و سرمایه انسانی ساعی و کارآمد، قوت و قدرت جسم، شور و نشاط و امید، اندیشه خلاق و نبوغ سرشار می باشد و کارگر به عنوان نیروی محرکه چرخه اقتصاد نقش برجسته و ویژه‌‏ای در این عرصه دارد.

اینجانب با تبریک روز کارگر و ضمن ارج نهادن به مقام کارگران عزیز، این روز را خدمت تمامی کارگران پرتلاش وصبوردرتمامی عرصه های جامعه به ویژه همکاران محترم و سختکوش دانشگاه تفرش تبریک عرض می‌نمایم و از خداوند متعال سلامتی و سعادت برای این عزیزان خواستارم.

حمیدرضا صبا

رئیس دانشگاه تفرش