پیام مسئول دفتر نهادنمایندگی مقام معظم رهبری (مدظله العالی)دانشگاه تفرش به مناسبت فرا رسیدن روز معلم

مسئول دفتر نهادنمایندگی مقام معظم رهبری (مدظله العالی)دانشگاه تفرش فرا رسیدن روز معلم را به استادان محترم دانشگاه تفرش تبریک گفتند. متن کامل پیام‌ به شرح زیر است:

پیامبر اکرم صلوات الله علیه:

اللهُمَّ اغْفِر لِلمُعَلِّمینَ و أطِل أعمارَهُم و بارِک لَهُم فی کَسبهِم

خدایا! آموزگاران را بیامرز؛ عمرشان را دراز و کسبشان را با برکت کن

۱۲اردیبهشت با یاد معلم شهید ، استاد مرتضی مطهری(رض) روزاستادو معلم را که باطلیعه ماه مبارک رمضان همراه شده گرامی داشته وبه همه زحمتکشان این عرصه خطیر تبریک عرض میکنم.استادان عزیز
بی شک توفیق خدمتگزاری دراین لباس مقدس که همسنگ کسوت انبیاءالهی است، نصیب هرکسی نخواهدشد .این نعمت راشاکربوده ودراین راه ازهرکوششی دریغ نکنیم که مطابق آیه شریفه(ثم لتسئلن یومئذعن النعیم)عملکردما درقبال این نعمت خداوندسبحان موردآزمون قرارخواهد گرفت.
برخودلازم میدانم اززحمات خالصانه،دلسوزانه ومجاهدانه شمااساتیدخودم کمال تقدیروتشکر را داشته وازخداوندمنان سلامتی وعافیت وعاقبت بخیری را برای شما وخانواده محترمتان مسئلت می نمایم.

محسن قربانی
مسئول دفتر نهادنمایندگی مقام معظم رهبری (مدظله العالی)دانشگاه تفرش