اطلاعیه تمدید مهلت حذف اضطراری دانشجویان تحصیلات تکمیلی

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۱:۱۹ کد : ۵۲۸۶ اطلاعیه ها

اطلاعیه در خصوص تمدید مهلت درخواست حذف اضطراری دانشجویان تحصیلات تکمیلی

************************************

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان تحصیلات تکمیلی می رساند مهلت درخواست حذف اضطراری در ترم جاری (نیمسال دوم 99-98) تا تاریخ 15 خردادماه تمدید گردیده است.

لذا برای آن دسته از دانشجویانی که دارای واحد درسی میباشند  با توجه به شرایط موجود امکان حذف تکدرس به صورت اضطراری فراهم شده است. دانشجویان می توانند حداکثر یک درس خود را حذف اضطراری نمایند. لازم به ذکر است درصورتیکه تعداد دروس دانشجو زیر حدنصاب لازم باشد مشروطی نیمسال وی محسوب نخواهد شد ولی این نیمسال جزء سنوات تحصیلی وی در نظر گرفته خواهد شد. بدیهی است مسئولیت بررسی امکان اخذ دروس مذکور در نیمسالهای آتی و هماهنگی با دانشکده/گروه مربوطه در این خصوص به عهده دانشجویان گرامی میباشد.

دانشجویان حائز شرایط می توانند فرم درخواست خود را از لینک ذیل دریافت و تکمیل نموده و تا تاریخ 15خردادماه 1399 از طریق آدرس ایمیل postgrad@tafreshu.ac.ir به اداره تحصیلات تکمیلی ارسال نمایند.

لازم به ذکر است دانشجویان درخواست خود را فقط از طریق ایمیل مذکور ارسال نمایند. به تقاضاهایی که خارج از این روال باشد هیچ گونه ترتیب اثری داده نخواهد شد .

لینک دانلود فرم word

اداره تحصیلات تکمیلی