پیام تبریک هیات رئیسه دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن عید فطر

اعضای هیات رئیسه دانشگاه تفرش با صدور پیامی مشترک، فرا رسیدن عید سعید فطر را به همه مردم ایران به ویژه دانشگاهیان دانشگاه تفرش تبریک گفتند.
پیام تبریک هیات رئیسه دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن عید فطر

به گزارش روابط عمومی متن پیام بدین شرح است:

أللّهُمَّ أهْلَ الکِبریآء وَالعَظَمَه وأهلَ الجُود وَالجَبَروتِ وَأهلَ العَفْوِ وَالرَّحْمَه

عید رمضان آمد و ماه رمضان رفت     صد شکر که این آمد و صد حیف که آن رفت

ماه رمضان، ماه توبه و تطهیر جان به پایان رسید و شمیم روح نواز عید سعید فطر، عید بندگی و بالندگی، در مشام جان ها پیچید. خوشا بر آنان که در این ماه مبارک توشه‌ای از تقوی برگرفتند و خانه آخرت خویش را آباد کردند. همان بندگان مؤمنی که روزه‌ داری، تلاوت قرآن و اقامه‌ی نماز همراه و هم‌نفسشان در این ایام مبارک بود.

ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات همه مومنان روزه‌دار در این ماه مبارک، حلول هلال ماه شوال و فرا رسیدن عید بزرگ سعید فطر را  به آحاد مسلمانان جهان، دانشگاهیان محترم دانشگاه تفرش خصوصاً استادان فرهیخته و کارکنان عزیز و دانشجویان گرامی دانشگاه تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند متعال، برای همه شما، سلامتی سعادت و آسایش را مسألت می‌نماییم.

هیات رئیسه دانشگاه تفرش