شرکت ۵۵دانشجوی دانشگاه تفرش دراردوهای جهادی روستاهای تفرش

۰۷ مرداد ۱۳۹۴ | ۱۵:۲۳ کد : ۵۳۱ اخبار

مسوول بسیج دانشجویی دانشگاه تفرش ازپایان کار اردوهای جهادی تحت عنوان "امت واحده" در تابستان امسال خبر داد.

"محسن جهانبخش در گفتگو با واحدخبر روابط عمومی دانشگاه تفرش گفت: تعداد ۳۵ پسر و ۲۰دختر از تاریخ۷لغایت  ۱۷ مرداد ماه در شش روستای " احمد آباد"، "طریز آباد"، "گزاوند"، "کهلو سفلا"، "کهلو علیا" و" جورقین " از توابع بخش مرکزی شهرستان تفرش ارائه خدمت نمودند.

وی با بیان اینکه شرکت کنندگان در این اردوی ۱۰ روزه با حضور در این شش روستا به برنامه های فرهنگی، بهداشتی وعمرانی پرداختنداضافه کرد: انجام  فعالیت های عمرانی نظیر ساخت غسالخانه در روستای کهلو علیا، تکمیل مسجد روستای طریز آباد، لایه روبی و عایق بندی استخر آب روستای جورقین و رنگ کاری مسجد روستای کهلو سفلا از مهمترین برنامه های اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه تفرش بوده است.

مسوول بسیج دانشجویی دانشگاه  حضور ماما در طول برگزاری اردو را در این  روستا ها از دیگر فعالیت ها عنوان نمود.

جهانبخش ادامه داد: غنی‌سازی اوقات فراغت دانشجویان ، تقویت روحیه جهادی در بین دانشجویان ، خدمت‌رسانی، معنویت‌افزایی، ارتقای بصیرت دانشجویان و انتقال فرهنگ کار از اهداف برگزاری اردوهای جهادی است.

.

نامه تقدیر اعضاء هیئت امنای مسجد صاحب الزمان روستای کهلو از دانشجویان دانشگاه تفرش شرکت کننده در اردوی جهادی

آخرین ویرایش۰۷ مرداد ۱۳۹۴