صورتجلسه جدید در خصوص تداوم فعالیت آموزشی دانشگاه

۱۰ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۴:۱۹ کد : ۵۳۱۰ اطلاعیه ها

دانشگاه تفرش در خصوص تداوم فعالیت آموزشی دانشگاه با مشارکت و همفکری معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی ، معاونت محترم آموزشی و پژوهشی و مدیر محترم دانشجویی روز شنبه دهم خرداد ماه تشکیل جلسه داده و مراتب ذیل را اعلام نموده است.

1. کلیه جلسات آموزشی کلاس‏های درس در کلیه مقاطع کارشناسی، ارشد و دکتری طبق تقویم اعلام شده در اطلاعیه قبلی تا پایان ترم ( پایان خرداد ماه) همچنان بصورت مجازی ادامه یافته و به انتها خواهد رسید.
  2. در طی برگزاری کلاس‏های درس مجازی، خوابگاه دانشجویی و سلف سرویس دانشگاه تا پایان ترم همچنان تعطیل خواهد بود.
  3. در خصوص نحوه برگزاری آزمون پایان ترم متعاقباً تصمیم‏ گیری و مراتب اعلام خواهد گردید.
  4. کارگاه‏ها و آزمایشگاه ‏های ترم جاری با اطلاع رسانی‏های بعدی در شهریور ماه برگزار خواهد گردید.
  5. دانشجویان محترم تحصیلات تکمیلی که حضور آنان در ارتباط با انجام پایان نامه در دانشگاه ضروری می‏باشد چگونگی اقدام آنان متعاقباً با هماهنگی قبلی با دانشکده‏ های مربوطه، اطلاع رسانی خواهد شد.
  6. با هدف حفظ و تداوم سلامتی دانشجویان عزیز و خانواده‏ های محترم آنان هیأت رئیسه دانشگاه تفرش، مفاد این صورتجلسه را مورد موافقت خود قرار داده است.