پیام تسلیت هیأت رئیسه دانشگاه تفرش در پی درگذشت دکتر سیدعلی شفیع پور حسینی رئیس بسیج اساتید دانشگاه

دکتر سیدعلی شفیع پور حسینی، عضو هیات علمی، مدیر گروه معارف و رئیس بسیج اساتید دانشگاه تفرش دعوت حق را لبیک گفت.

انا لله و انا الیه راجعون

با نهایت تأسف و تأثر اطلاع یافتیم که استاد ارجمند و رئیس بسیج اساتید دانشگاه تفرش ، حجت الاسلام  دکتر سید علی شفیع پور حسینی ، که عمری را در راه خدمت به نظام تعلیم و تربیت و آموزش عالی کشور سپری کرد، رخ در نقاب خاک کشید.

سال‌ها خدمت در گروه معارف و همچنین رئیس بسیج اساتید دانشگاه تفرش، از جمله خدمات ارزشمند و باقیات الصالحات عمر پربرکت ایشان است.

هیأت رئیسه دانشگاه تفرش ضمن ابراز تأثر عمیق، درگذشت این استاد برجسته را به خانواده معزّی، عموم استادان، کارکنان و دانشجویان تسلیت گفته، برای روح آن مرحوم رحمت و غفران الهی و برای بازماندگان ایشان ، صبر و سلامتی از خداوند متعال مسألت می‌نماید.

هیأت رئیسه دانشگاه تفرش