امضای تفاهم نامه همکاری های علمی - پژوهشی میان دو دانشگاه صنعتی امیرکبیر و تفرش

دکتر سید احمد معتمدی رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دکتر محمد قاسم سحاب رییس دانشگاه تفرش  تفاهم نامه  5 ساله همکاری های علمی متقابل به منظور بهره مندی طرفین از ظرفیت ها و امکانات آموزشی،پژوهشی امضا کردند.

طبق این گزارش دو دانشگاه توافق کردند در زمینه گسترش و ارتقاء تحصیلات تکمیلی  و تسریع حرکت در راه دستیابی به اهداف و چشم اندازهایی مورد نظر وزارت علوم به طور عام و سیاست های دو دانشگاه به طور خاص، برگزاری فرصت های مطالعاتی مشترک، پژوهش های مشترک، برگزاری سمینارها و کنفرانس های مشترک، همچنین برگزاری دوره های  مشترک در مقاطع تحصیلات  تکمیلی همکاری کنند.

امکان دسترسی اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی مشترک  از امکانات پژوهشی، کتابخانه ای، آزمایشگاهی و امکانات فیزیکی از دیگر موضوعات و زمینه های همکاری دو طرف در این تفاهم نامه عنوان شد.