پیام تسلیت مسئول نهادنمایندگی مقام معظم رهبری مدظله العالی دانشگاه در پی درگذشت رئیس بسیج اساتید

۱۴ تیر ۱۳۹۹ | ۰۸:۱۵ کد : ۵۴۲۰ اخبار

انا لله وانا الیه راجعون

"اذا مات العالم ثلم فی الاسلام ثلمه لایسدها شی"

گلچین روزگار عجب خوش سلیقه است‌‌....

دوست عزیز ما جناب حجه الاسلام والمسلمین دکتر سید علی شفیع پور(حسینی) به علت ایست قلبی به دیار باقی شتافت وموجب تاثرشدید بنده شد.
ایشان عمری را برای تحقق ارزشهای دینی واسلامی وتربیت نسل انقلابی خصوصادانشجویان عزیز با دلسوزی تمام وبا مدیریت در گروه معارف اسلامی و بسیج اساتید دانشگاه تفرش ودر عرصه های مختلف تبلیغی سپری نمود.
به معنای واقعی انسانی ولایتمدار،انقلابی،پرتلاش،دلسوز،دغدغه مند درمسائل کشور ودانشگاه که هیچ وقت ازپیگیری این امور خستگی به خود راه نداد.
خدمات باارزش و تلاشهای ایشان درارتقای جایگاه گروه معارف اسلامی وبسیج اساتیددانشگاه تفرش وبالا بردن معرفت دینی وانقلابی اساتید ،دانشجویان وکارکنان دانشگاه هیچ وقت فراموش نخواهدشد.

ضمن تسلیت این ضایعه بزرگ به جامعه روحانیت ودانشگاهیان عزیز و خانواده معزی از خدای متعال برای ایشان علو درجات وهمنشینی با جدشان در بهشت برین وبرای بازماندگان صبرجزیل  مسئلت دارم.

محسن قربانی مسئول نهادنمایندگی مقام معظم رهبری مدظله العالی دانشگاه تفرش

آخرین ویرایش۱۴ تیر ۱۳۹۹