پیام تسلیت هیات رئیسه دانشگاه در پی درگذشت استاد غلامرضا سحاب

هیئت رئیسه دانشگاه در پی درگذشت زنده یاد استاد غلامرضا سحاب عضو محترم جامعه خیرین حامی دانشگاه تفرش پیام تسلیتی صادر کرد.
پیام تسلیت هیات رئیسه دانشگاه در پی درگذشت استاد غلامرضا سحاب

به گزارش روابط عمومی، متن پیام بدین شرح است:

خبر ناگوار درگذشت خیّر نیک‌اندیش و فداکار، شادروان  استاد غلامرضا سحاب عضو  جامعه خیرین حامی دانشگاه تفرش و پیشکسوت صنعت چاپ و نشر  که عمر پربرکت خویش را  در مسیر رضایت الهی و کمک به تعالی دانشگاه تفرش و همچنین نگارش آثار مهم در حوزه جغرافیا و مطالعات جغرافیایی صرف نمود موجب تاثر و تأسف فراوان شد.

مصیبت فقدان این انسان خدوم را به خانواده محترم ایشان،خاندان محترم سحاب، انجمن تفرشی ها، دانشگاهیان دانشگاه تفرش و جامعه خیرین  وزارت علوم و کشورمان تسلیت عرض می نماییم.

باشد که روح بلند این خیر نیک اندیش در بارگاه امن الهی و در جوار رحمتش جاودان بیاساید. از درگاه خداوند منان آرامش و صبر و شکیبایی را برای بازماندگانشان خواهانیم.

هیأت رئیسه دانشگاه تفرش