کتاب « بهینه سازی برنامه بازرسی و تعویض در نگهداری و تعمیرِ مبتنی بر شرایط» منتشر شد

۳۰ تیر ۱۳۹۹ | ۱۲:۱۹ کد : ۵۴۴۵ اخبار
کتاب « بهینه سازی برنامه بازرسی و تعویض در نگهداری و تعمیرِ مبتنی بر شرایط» تالیف دکتر حمیدرضا گل مکانی دانشیار دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه تفرش توسط مرکز نشر این دانشگاه منتشر شد.

در نگهداری و تعمیرِ مبتنی بر شرایط، با انجام بازرسی و اندازه‌گیری متغیرهای تشخیص خرابی، قبل از آنکه دستگاه به مرحله بحرانی برسد، تعمیر و یا تعویضِ پیشگیرانه برنامه‌ریزی میشود تا از تبعاتِ نامطلوب خرابی جلوگیری گردد. این نگرش، که در سالهای اخیر نیز مورد توجه بسیاری از محققین قرار گرفته است، در حیطه‌های متعددی نظیر تجهیزاتِ پالایشگاهها، صنایع سنگین، ناوگان‌های هوائی، دریائی و ریلی، نیروگاهها و شبکه انتقال و توزیع برق، سدها و امثال آن کاربردهای فراوانی دارد.

این کتاب تصنیفی، با بررسی تحقیقات به چاپ رسیده در نشریات معتبر بین‌المللی (مربوط به نویسنده و محققین دیگر در این حیطه)، به دو سوال اساسی در حوزه نگهداری و تعمیرِ مبتنی بر شرایط: 1) چگونگی برنامه بازرسی و 2) شرایطی که طی آن می بایستی فعالیت پیشگیرانه انجام شود، پرداخته است. کتاب شامل ده فصل و دو ضمیمه می باشد.

آخرین ویرایش۳۰ تیر ۱۳۹۹