اطلاعیه کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی

۲۶ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۴:۰۲ کد : ۵۴۷۲ اطلاعیه ها

قابل توجه دانشجویان گرامی

دانشجویان محترم می بایست تا  تاریخ 99/6/31 نسبت به تحویل و بازگشت کتابهای امانتی یا ارسال از طریق پست پیشتاز به  آدرس دانشگاه تفرش- کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی اقدام نمایند.

بدیهی است کتابخانه مرکزی در صورت مفقود شدن احتمالی محموله پستی مسئولیتی نخواهد داشت و دانشجو موظف به تهیه و تحویل نسخه جایگزین می باشد.

در صورت عدم بازگشت کتابها تا تاریخ مقرر، کارت عضویت دانشجو تعلیق گردیده و کتابخانه مرکزی از امانت کتاب در ترم آتی به این دانشجویان معذور است.

دانشجویان تحصیلات تکمیلی که بعلت انجام پروژه یا پایان نامه خود نیازمند تمدید کتاب می باشند، با بخش امانت کتاب با شماره 08636241337 تماس بگیرند.

کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی

آخرین ویرایش۲۶ مرداد ۱۳۹۹