آغاز آزمون سراسری در دانشگاه تفرش با رعایت پروتکل های بهداشتی

۲۹ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۰:۰۳ کد : ۵۴۸۷ اخبار
آغاز آزمون سراسری در دانشگاه تفرش با رعایت پروتکلهای بهداشتی امروز ۲۹ مردادماه ۹۹ با رقابت داوطلبان گروه هنر در دانشگاه تفرش آغازگردید.
آغاز آزمون سراسری در دانشگاه تفرش با رعایت پروتکل های بهداشتی

به گزارش روابط عمومی، 255 داوطلب آزمون سراسری  در نوبت صبح روزهای چهارشنبه، پنجشنبه، جمعه و شنبه  29، 31،30 مرداد و اول شهریور در دانشگاه تفرش با یکدیگر به رقابت می پردازند.

داوطلبان گروه آزمایشی هنر در صبح روز چهارشنبه 29 مرداد ، گروه های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی در صبح روز پنج شنبه 30 مرداد ، گروه آزمایشی علوم تجربی در صبح جمعه 31 مرداد و داوطلبان گروه آزمایشی زبانهای خارجی در صبح روز شنبه اول شهریور در بزرگترین ماراتن علمی کشور با یکدیگر رقابت می کنند.

این آزمون با رعایت دستور العمل های بهداشتی و فاصله گذاری تعیین شده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور و ستاد ملی مقابله با کرونا در دانشگاه تفرش برگزار می شود.

آخرین ویرایش۳۰ مرداد ۱۳۹۹