پیام رئیس دانشگاه تفرش به مناسبت آغازهفته دولت و روز کارمند

دکتر حمیدرضا صبا رییس دانشگاه تفرش با صدور پیامی، ضمن گرامیداشت نام و یاد شهدای عظیم الشأن دولت، فرارسیدن هفته دولت و روز کارمند را تبریک گفت.
پیام رئیس دانشگاه تفرش به مناسبت آغازهفته دولت و روز کارمند

به گزارش روابط عمومی متن پیام به شرح زیر است:

آغازین روزهای شهریور1360 یاد آور عروج ملکوتی  شهیدان رجایی و باهنر است ،دو شهید پاک نهادی که خالصانه جان خود را فدای آرمانهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کردند و به پاسداشت یاد و خاطره این عزیزان، هفته اول شهریور به نام هفته دولت  نامگذاری گشته است.

اینجانب با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر دولت و تبریک هفته دولت و روزکارمند فرصت را مغتنم دانسته ضمن آرزوی علو درجات برای شهیدان رجایی و باهنر، با تبریک چهارم شهریور ماه روزکارمند از زحمات بی‌دریغ همکاران فرهیخته دانشگاه که با تعهد و خلوص در مسیر اهدف عالیه آموزش عالی گام بر می‌دارند، صمیمانه تقدیر و سپاسگزاری می نمایم.

امید است با توکل به خداوند متعال و با کمک و همکاری شما عزیزان در راستای ارتقای فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه تفرش موفق‌تر از گذشته حرکت نماییم.

حمیدرضا صبا

رئیس دانشگاه تفرش