برگزاری مراسم پرفیض زیارت عاشورا به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم در دانشگاه تفرش

مراسم پرفیض زیارت عاشورا به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم و ایام سوگواری شهادت امام حسین (ع) روز سه شنبه چهارم شهریوماه در محوطه مسجد دانشگاه با حضور مسئولین، کارکنان و با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین یگانه مدیر مدرسه امام صادق تهران و از مشاورین مسجد جمکران با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، مدیر مدرسه امام صادق تهران و از مشاورین مسجد جمکران در این مراسم معنوی گفت: هدف  اصلی امام حسین (ع) از قیام احیای دین بود.

حجت الاسلام والمسلمین یگانه با بیان این که هدف اصلی امام حسین(ع) از قیام احیای دین بوده است نه تشکیل حکومت اضافه کرد: حکت امام حسین (ع) برای احیا دین می توانست منجر به تشکیل حکومت و شهادت گردد که حرکت و قیام حسین (ع) منجر به شهادت گردید.

وی ادامه داد: در دوره امام حسین (ع) انحراف از دین به حدی رسیده بود که باعث شد قیام امام حسین (ع) از اثرگذاری بیشتری نسبت به قیام های دیگر برخوردار گردد.