درخشش دو دانشجوی دانشگاه تفرش در رویداد منطقه‌ای کار،مهارت و نوآوری دختران دانشجو«کمند»

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه تفرش از درخشش دانشجویان این دانشگاه در رویداد منطقه‌ای کار،مهارت و نوآوری دختران دانشجو«کمند» خبر داد.

دکترعلی پارسیان در گفتگو با روابط عمومی گفت: در این رویداد، زاهده رضایی  دانشجوی ارشد مهندسی برق عنوان شایسته تقدیر در رشته طراحی دوخت لباس و معصومـه عابدیـن زاده دانشجوی کارشناسی مهندسی شیمی رتبه سوم در بخش صنایع دستی را کسب نمودند.

وی اضافه کرد: رویداد منطقه‌ای کار،مهارت و نوآوری دختران دانشجو«کمند» بستری مناسب برای برای ایجاد نوآوری، مهارت و اشتغال در بین دختران دانشجو است.

رویداد کمند ویژه دانشجویان دختر منطقه ۴ کشورروز دوشنبه 31 شهریور ماه با سخنرانی مجازی معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و با حضور دانشگاه‌هایی ازاستانهای قم، قزوین، مرکزی و همدان در بخش‌های فناوری اطلاعات، گردشگری، صنایع‌دستی، تولیدات غذایی و خوراکی، طراحی و دوخت پارچه و لباس و محیط‌ زیست به میزبانی دانشگاه حضرت معصومه (س) قم برگزار و از برگزیدگان بخش‌های برتر تجلیل به عمل آمد.