به همت بسیج دانشجویی دانشگاه تفرش؛

۲۰۰ بسته غذایی بین خانواده های بی بضاعت شهرستان تفرش توریع شد

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تفرش گفت:۲۰۰ بسته غذایی به مناسبت فرا رسیدن اربعین حسینی بین خانواده های بی بضاعت روستاهای شهرستان تفرش توزیع می شود.
۲۰۰ بسته غذایی بین خانواده های  بی بضاعت شهرستان تفرش توریع شد

محمد طه آئینه وند در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه افزود:بسیج دانشجویی دانشگاه تفرش با کمک آستان قدس رضوی با هدف کمک به مردم در آستانه اربعین حسینی اقدام به توزیع بسته‌های کمک معیشتی کرده است.

وی  ادامه داد: دانشجویان بسیجی دانشگاه تفرش در اقدامی مومنانه و جهادی به دستورات و فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله العالی )در خصوص همدلی و کمک به مستضعفان جامعه و مقابله و رفع و رجوع وضعیت سخت معیشتی ملت صبور ایران لبیک گفتند.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تفرش اضافه کرد: بسته کمک مومنانه محتوی ۲۰۰ بسته غذایی مجموعا شامل یک تن  برنج، ۱۰۰ بسته گوشت،۴۰۰ بطری روغن، ۱۰۰ کیلو شکر،۴۰۰ بسته ماکارانی، ۴۰۰ عدد رب، می باشد که صبح روز اربعین در بین خانواده های نیازمند روستاهای تفرش توزیع می گردد.