قابل توجه پذیرفته شدگان صرفاً با سوابق تحصیلی کنکور ۱۳۹۹

۲۷ مهر ۱۳۹۹ | ۱۲:۴۹ کد : ۵۶۰۱ اطلاعیه ها

ضمن عرض تبریک به پذیرفته شدگان جدیدالورود صرفاً براساس سوابق تحصیلی سال ۱۳۹۹، به اطلاع می رساند ثبت نام آن دسته از عزیزانی که در سال تحصیلی ۱۳۹۹ از طریق صرفاً با سوابق تحصیلی در دانشگاه تفرش پذیرفته شده اند ، بصورت مجازی می باشد .

تاریخ ثبت نام و آدرس سایت ثبت نام در اطلاعیه ای که روز سه شنبه مورخ ۹۹/۷/۲۹ در سایت دانشگاه قرار می گیرد ، اعلام خواهد شد .

خواهشمند است با توجه به شرایط خاص ناشی از ویروس کرونا از مراجعه حضوری به دانشگاه تفرش اکیداً خودداری نموده و صرفاً براساس برنامه زمان بندی ثبت نام اینترنتی که طی اطلاعیه های بعدی که از طریق سایت دانشگاه تفرش اعلام خواهد شد اقدام نمایید.

اداره  آموزش

به کانال اطلاع رسانی دانشگاه تفرش بپیوندید