اطلاعیه کتابخانه مرکزی

۲۹ مهر ۱۳۹۹ | ۱۰:۲۳ کد : ۵۶۰۶ اطلاعیه ها

کلیه کاربران می توانند جهت بهره مندی از خدمات کتابخانه دیجیتال در صفحه پورتال کتابخانه مرکزی به ادرس: http://lib.tafreshu.ac.ir با انتخاب ایتم "ورود کاربر" به صفحه شخصی عضویت (پروفایل) خود وارد شوند برای این منظور کاربری هر فرد (هیات علمی، دانشجو، کارمند) کد ملی بوده و کلمه عبور برای دانشجویان، شماره دانشجویی و برای اعضای هیات علمی و کارکنان، کد پرسنلی یا ردیف استخدامی (بدون درج خط تیره) ثبت گردیده است.

لازم بذکر است کلیه اعضای محترم هیات علمی و کارکنان گرامی دانشگاه بطور پیش فرض به عضویت کتابخانه مرکزی در آمده اند.  تمامی دانشجویانی که تاکنون به عضویت کتابخانه مرکزی اقدام نکرده اند نیز  می توانند در صفحه اصلی پورتال با ورود به ایتم "ثبت نام"  اطلاعات فرم مربوطه را تکمیل نمایند و برای کاربری خود بایستی کد ملی و برای کلمه ورود، شماره دانشجویی را قید نمایند تا پس از تایید اطلاعات، فرایند عضویت آنان کامل گردد.

بدیهی است همه کاربران محترم  می توانند کلمه عبور (رمز) خود را جهت دسترسی امن تغییر دهند.

کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی