اطلاعیه تهیه پیشنهاد پایان نامه(پرپوزال) دانشجویان ارشد

۲۹ مهر ۱۳۹۹ | ۱۰:۲۷ کد : ۵۶۰۷ اطلاعیه ها

قابل توجه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد

دانشجویانی که به مرحله ارائه پیشنهاد پایان نامه (پرپوزال) رسیده اند هرچه سریع تر نسبت به تهیه پیشنهاد پایان نامه(پرپوزال) در قالب فرمت موجود در وبسایت اداره تحصیلات تکمیلی/فرم ها /فرم پیشنهاد پایان نامه با نظارت استاد راهنمای مربوطه اقدام نموده و فایل پرپوزال را جهت بررسی و تصویب به ایمیل دفتر دانشکده/گروه خود ارسال نموده و پیگیر فرآیند تصویب پروپوزال از دانشکده/گروه خود باشند.

آن دسته از دانشجویان که کلیه واحدهای درسی مقطع کارشناسی ارشد را گذرانده اند ولی موفق به ارائه پیشنهاد پایان نامه (پرپوزال) نگردیده اند، می توانند با ارسال فرم به دانشکده/گروه درخواست مرخصی تحصیلی نمایند.فرم مربوط به درخواست مرخصی در وبسایت تحصیلات تکمیلی/فرم ها موجود است.

لازم به ذکر است برای این دسته از دانشجویان پس از دریافت فرم تکمیل شده و بررسی های لازم، مرخصی تحصیلی با احتساب در سنوات ثبت خواهد گردید.

اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه