اطلاعیه ثبت نام دانشجویان دکتری سال ۹۹

ضمن تبریک به مناسبت قبولی درآزمون ورودی دکتری سال ۹۹ به اطلاع می‌رساند ثبت‌نام از کلیه پذیرفته‌شدگان روزهای سه‌شنبه مورخ ۱۳۹۹/۰۸/۰۶ و چهارشنبه ۱۳۹۹/۰۸/۰۷ به صورت غیرحضوری از طریق سامانه نیما صورت می پذیرد .
اطلاعیه ثبت نام دانشجویان دکتری سال ۹۹

قابل توجه پذیرفتهشدگان آزمون ورودی دکتری سال99

ضمن تبریک به مناسبت قبولی درآزمون ورودی دکتری سال 99 به اطلاع می‌رساند ثبت‌نام از کلیه پذیرفته‌شدگان روزهای
سهشنبه مورخ 1399/08/06 و چهارشنبه 1399/08/07 به صورت غیرحضوری از طریق سامانه نیما به آدرس ذیل انجام می گردد:

مدارک لازم:

1. تصویر اصل تمامی صفحات شناسنامه.
  2. تصویر اصل کارت ملی.
  3. عکس 4×3 تهیه شده در سال جاری.
  4. تصویر اصل مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را مشخص می‌کند.

(اصل کارت پایان خدمت، اصل کارت معافیت از خدمت، نامه ترخیص از خدمت و اصل کارت اشتغال و نامه موافقت با ادامه تحصیل مربوط به شاغلین در نیروهای نظامی و یا انتظامی)

1. تصویر اصل حکم مرخصی سالانه برای کارمندان دولت و یا اجازه کتبی از سازمان مربوطه جهت ادامه تحصیل
  2. تصویر  اصل دانشنامه کاردانی ویا اصل گواهی موقت کاردانی مورد تأیید وزارت علوم که در آن معدل دوره قید شده باشد.
  3. تصویر  اصل دانشنامه کارشناسی ویا اصل گواهی موقت پایان تحصیلات دوره کارشناسی مورد تأیید وزارت علوم که در آن معدل دوره قید شده باشد.
  4. تصویر  اصل دانشنامه کارشناسی‌ارشد و یا اصل گواهی موقت پایان تحصیلات دوره کارشناسی‌ارشد مورد تأیید وزارت علوم که در آن معدل دوره قید شده باشد.
  5. فیش پرداخت هزینه کارت دانشجویی (مبلغ دویست و پنجاه هزار ریال) (شماره شبای پرداخت:  550100004001105603019314 IR   وشناسه 348105651122001009710330050003 )
  6. فرم‌های ثبت‌نام:

* فرم مشخصات برای همه دانشجویان.     دانلود

* فرم پذیرش شرایط تحصیل در دوره دکتری برای همه دانشجویان.     دانلود

* فرم پرسش‌نامه دانشجویی دوره دکتری برای همه دانشجویان.      دانلود

فرم تقاضای بهره مندی از آموزش رایگان برای دانشجویان روزانه    دانلود

* فرم تعهد فراغت از تحصیل دانشجویان ترم آخر کارشناسی‌ارشد (دانشجویان سال آخر که تا تاریخ 1399/07/30 فارغ‌التحصیل می‌شوند).   دانلود

* فرم معدل یا گواهی تأیید‌شده توسط دانشگاه یا مؤسسه محل اخذ مدرک کارشناسی‌ارشد که در آن قید شده باشد اشتغال به تحصیل نامبرده مورد تأیید وزارت علوم می‌باشد، برای کسانی که در زمان ثبت‌نام در دانشگاه تفرش، قادر به ارائه مدرک کارشناسی‌ارشد نمی‌‌باشند.   دانلود

* فرم گواهی معدل کل واحدهای گذرانده تا تاریخ (1398/11/30) برای کسانی که در زمان ثبت‌نام و شرکت در آزمون دانشجو بوده‌اند. ارائه این فرم در خصوص کسانیکه در زمان شرکت در آزمون دانشجو بوده و در حین ثبت‌نام امکان ارائه مدرک کارشناسی‌ارشد خود را دارند نیز الزامی است زیرا بررسی معدل در خصوص این افراد به استناد معدل تا 1398/11/30 صورت خواهد گرفت.   دانلود

* فرم مربوط به کتابخانه مرکزی دانشگاه    دانلود

توجه: ثبت نام غیرحضوری، ثبت نام موقت از دانشجویان بوده و ضروری است کلیه افراد پس از تکمیل فرآیند ثبت نام غیرحضوری مدارک ذیل را تا تاریخ 1399/08/10  به آدرس تفرش- ابتدای جاده تهران- دانشگاه تفرش- کدپستی 3951879611 از طریق پست پیشتاز ارسال نمایند.

1. تصویر برابر اصل تمامی صفحات شناسنامه.
  2. تصویر برابر اصل کارت ملی.
  3. 6 قطعه عکس 4×3 تهیه شده در سال جاری.
  4. اصل مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را مشخص می‌کند.

1. اصل حکم مرخصی سالانه برای کارمندان دولت و یا اجازه کتبی از سازمان مربوطه جهت ادامه تحصیل
  2. کپی برابر اصل دانشنامه کاردانی ویا اصل گواهی موقت کاردانی مورد تأیید وزارت علوم که در آن معدل دوره قید شده باشد.
  3. کپی برابر اصل دانشنامه کارشناسی ویا اصل گواهی موقت پایان تحصیلات دوره کارشناسی مورد تأیید وزارت علوم که در آن معدل دوره قید شده باشد.
  4. کپی برابر اصل دانشنامه کارشناسی‌ارشد و یا اصل گواهی موقت پایان تحصیلات دوره کارشناسی‌ارشد مورد تأیید وزارت علوم که در آن معدل دوره قید شده باشد.

*توجه: در صورت ارسال دانشنامه فاقد معدل حتماً ریزنمرات تأیید شده حاوی معدل کل را ارسال نمایید.

1. فیش پرداخت هزینه کارت دانشجویی
  2. فرم‌های ثبت‌نام:

* اصل فرم‌ مشخصات عکسدار شده برای همه دانشجویان.

* اصل فرم پذیرش شرایط تحصیل در دوره دکتری برای همه دانشجویان.

* اصل فرم پرسش‌نامه دانشجویی عکسدار شده دوره دکتری برای همه دانشجویان.

* اصل فرم تعهد فراغت از تحصیل دانشجویان ترم آخر کارشناسی‌ارشد (دانشجویان سال آخر که تا تاریخ 1399/07/31 فارغ‌التحصیل می‌شوند).

* اصل فرم معدل یا گواهی تأیید‌شده توسط دانشگاه یا مؤسسه محل اخذ مدرک کارشناسی‌ارشد که در آن قید شده باشد اشتغال به تحصیل نامبرده مورد تأیید وزارت علوم می‌باشد، برای کسانی که در زمان ثبت‌نام در دانشگاه تفرش، قادر به ارائه مدرک کارشناسی‌ارشد نمی‌‌باشند.

* اصل فرم گواهی معدل کل واحدهای گذرانده تا تاریخ (1398/11/30) برای کسانی که در زمان ثبت‌نام و شرکت در آزمون دانشجو بوده اند.

فرم بهره مندی از آموزش رایگان برای دانشجویان روزانه

* فرم مربوط به کتابخانه مرکزی دانشگاه

بدیهی است ارسال کلیه مدارک، تکمیل کننده فرآیند ثبت نام غیرحضوری خواهد بود و در صورت عدم ارسال مدارک و یا ارسال مدارک بصورت ناقص ثبت نام اولیه لغو خواهد گردید.

*دروس انتخاب شده زمان شروع کلاسها و نحوه شرکت در کلاسها متعاقباً از طریق سایت دانشگاه اطلاعرسانی خواهد شد.

ضمناً ثبت نام دانشجویان مرد مشمول و غیرمشمول حتی پس از ارسال مدارک به صورت مشروط بوده و ثبت نام قطعی ایشان منوط به تأیید معاونت وظیفه عمومی می باشد . لازم به ذکر است دانشجویان مذکورنیاز به مراجعه به دفاتر پلیس 10+ و یا ادارت نظام وظیفه ندارند.

دانشجویان گرامی لطفا پس از پایان روند ثبت نام آموزشی خود در سامانه نیما به لینک های اعلام شده توسط معاونت محترم فرهنگی و دانشجویی مراجعه و نسبت به تکمیل فرایند ثبت نام خود در این حوزه نیز اقدام نمایید.

اطلاعیه های معاونت دانشجویی و فرهنگی

کلیه فرهای مربوط به حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی مخصوص نو دانشجویان