جشن عید غدیر خم در دانشگاه برگزار شد

۱۳ مهر ۱۳۹۴ | ۱۲:۴۰ کد : ۵۶۲ اخبار

به مناسبت فرا رسیدن دهه ولایت جشن عید غدیر خم عصر روز یکشنبه دوازدهم مهر ماه به همت بسیج دانشجویی دانشگاه تفرش و با حضور مسئولین و دانشجویان در سالن اجتماعات نصیر این دانشگاه برگزار شد.

رییس دانشگاه تفرش در این مراسم ضمن تشریح چگونگی وقوع حادثه غدیر خم در سال دهم هجرت گفت:واقعه غدیر به قدری واقعه مهمی بوده است که علامه امینی پیرامون این واقعه بیست جلد کتاب از منابع موثق تاریخی جمع آوری و به رشته تحریر رسانده و ده جلد به زبان عربی ترجمه و به چاپ رسانده است.

دکتر "محمد قاسم سحاب" افزود: علامه امینی به منظور چاپ کتاب الغدیر ده هزار جلد کتاب را مطالعه و به ۱۰۰ هزار جلد کتاب مراجعه و از۱۱۰ صحابه پیامبر،۸۴ نفر از تابعین و ۲۶۰ راویان حدیث از قرن دوم تا چهاردهم حدیث غدیر را نقل کرده است.

وی تصریح کرد: ما به عنوان مسلمان و شیعه موظف هستیم به این چنین افرادی که عمر خود را صرف انجام این تکلیف و اثبات این ادعای حق نموده اند توجه و دین خود را به وظایفی که به نوعی متوجه ما می شود ادا نماییم.

پخش کلیپ، اجرای تواشیح، مولودی و سخنرانی حجت الاسلام سید مهدی خضری از مهمترین برنامه های جانبی این مراسم بود.

آخرین ویرایش۱۳ مهر ۱۳۹۴