همکاری رئیس سابق آزمایشگاه مرکزی دانشگاه تفرش با وزارت علوم تحقیقات و فناوری در بررسی مدیریت بهینه شبکه آزمایشگاه های علمی ایران (شاعا)

درجهت هم افزایی هرچه بهتر و بیشتر167 دانشگاه و مراکز پژوهش و فناوری زیر مجموعه وزارت عتف به منظور پیاده سازی و مدیریت بهینه شاعا با همکاری  معاون محترم دفتر حمایت و پشتیبانی پژوهش و فناوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری و قائم مقام محترم شبکه آزمایشگاه های علمی ایران و دانشگاه صنعتی اراک و رئیس سابق آزمایشگاه مرکزی دانشگاه تفرش پژوهش و پایش هایی انجام گردید که ماحصل آن به صورت مقاله علمی " بررسی چالش های نظام مدیریت امور آزمایشگاه ها و کارگاه های دانشگاه ها و مراکز پژوهش و فناوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری "  در فصلنامه رویکرد نوین در آزمایشگاه های علمی ایران ارائه گردیده است.

شایان ذکر است نویسندگان این مقاله جناب آقای دکتر محمدصادق علیایی از وزارت عتف و دکتر ابوالفضل حاجی زاده اقدم از دانشگاه صنعتی اراک و مهندس نفیسه آقابابائی از دانشگاه تفرش می باشند.

پژوهشگران محترم و روسای محترم  آزمایشگاه های مرکزی سراسر کشور می توانند جهت مطالعه و بهره برداری مناسب به لینک زیر مراجعه فرمایند.