اطلاعیه تعطیلی دانشگاه تفرش از روز شنبه مورخ اول آذر ماه ۱۳۹۹

۳۰ آبان ۱۳۹۹ | ۱۳:۴۴ کد : ۵۶۷۵ اطلاعیه ها

به استناد  بخشنامه شماره ۳۷۴۸۹۹ مورخ ۹۹/۸/۲۷ ریاست محترم سازمان اداری و استخدامی کشور  و ابلاغیه شماره ۱۸۴۵۴۸ مورخ ۹۹/۸/۲۸مقام عالی وزارت متبوع و با توجه به استعلام اخذ شده از فرماندار محترم شهرستان در خصوص وضعیت شهر تفرش، به مدت دو هفته کاری حضور فیزیکی در دانشگاه تفرش تعطیل و کلیه فعالیت های دانشگاه (به جز موارد ضروری مطابق برنامه های تعیین شده توسط معاونین دانشگاه) به صورت الکترونیکی و دور کاری می باشد.

کلیه فعالیت های آموزشی دانشگاه در کلیه مقاطع همچنان به صورت مجازی و بر خط استمرار می یابد.

حضور کارکنان جهت انجام امور مربوط به حفاظت فیزیکی کلیه اماکن دانشگاه، پاسخگویی به تماس ها و در خواست های دانشجویان و نیز انجام امور ستادی از قبیل امور مالی و اداری بدون هیچ وقفه ای با رعایت کلیه پروتکل های بهداشتی، حضور حداقلی در دانشگاه و بر اساس زمانبندی مدیران مربوطه بدور از هرگونه ریسک پذیری در جریان خواهد بود.

حضور در دانشگاه صرفاً با مجوز معاونین و مدیران ستادی امکان پذیر خواهد بود.

هیات رئیسه دانشگاه تفرش،آرزوی سلامتی را برای کلیه همکاران محترم دانشگاهی وخانواده محترم آنان از درگاه ایزد منان مسئلت می نماید.

با آرزوی توفیق الهی
   هیات رئیسه دانشگاه تفرش