برگزاری دهمین نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه تفرش

نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه تفرش

به مناسبت هفته معلم و تجلیل از مقام شامخ استاد جلسه هم اندیشی اساتید با محوریت بیداری اسلامی و تحولات سوریه با حضور حضرت آیت الله حسینی نماینده محترم مقام معظم رهبری در سوریه ،جمعی از اساتید و مسئولین دانشگاه و رئیس محترم حوزه علمیه در دانشگاه تفرش برگزار گردید.

حضرت آیت الله حسینی ضمن تبریک روز معلم و ولادت حضرت زهرا(س) در خصوص شرایط موجود در سوریه به تحلیل مسائل پرداختند و فرمودند آنچه که به عنوان تجربه جدید در سوریه اتفاق افتاده حضور مردم در صحنه است و دولت به خاطر حضور گروههای مردمی موفقیتهای زیادی را کسب نموده است.

ایشان افزود این جنگ میان دولت و ملت نیست بین عالم استکبار و سوریه است و نظام جمهوری اسلامی ایران در کنار سوریه همانند سابق هر زمان که استکبار جهانی تجاوز کند در مقابل آن می ایستد و همیشه موضع ایران حمایت از دولتهای مظلوم بوده است.

در ادامه مراسم اساتید حاضر در جلسه پیرامون مسائل سوریه سوالاتی را مطرح نمودند.

در پایان مراسم با لوح تقدیر و هدایایی از اساتید تجلیل بعمل آمد.