ویژه‌برنامه‌های دانشگاه تفرش به مناسبت گرامیداشت دهه فجر اعلام شد

ویژه‌برنامه‌های دانشگاه تفرش به مناسبت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران و ایام‌الله دهه فجر اعلام شد.
ویژه‌برنامه‌های دانشگاه تفرش به مناسبت گرامیداشت دهه فجر اعلام شد

به گزارش روابط عمومی، رئیس دانشگاه تفرش در آستانه فرارسیدن ایام سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ضمن تبریک و گرامیداشت این ایام افزود: همزمان با فرارسیدن ایام‌الله دهه فجر، ویژه‌برنامه‌های متنوع فرهنگی برای آشنایی دانشجویان  با اهداف عالیه فرهنگی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تدارک دیده‌شده که با همکاری کلیه واحدهای این دانشگاه و به همت کمیته دانشجویی ستاد دهه فجر شهرستان تفرش برگزار خواهد شد.

دکتر "حمیدرضا صبا" بابیان این‌که «انقلاب اسلامی، بالنده و مقتدر، چون کوه استوار » به‌عنوان شعار محوری دهه فجر امسال انتخاب‌شده است اظهار داشت: در این راستا برنامه‌های متنوعی ازجمله برگزاری همایش پیاده روی و تجدید میثاق با شهدا گمنام دانشگاه تفرش،برگزاری نشست علمی تاثیر نشاط و شادابی زنان بر سلامت خانواده، برگزاری کارگاه آموزشی خانواده مهدوی ویژه بانوان، تجلیل از فرزندان و خواهران و همسران شهدا و جانبازان شاغل در دانشگاه تفرش، برگزاری نمایشگاه عکس از دستاوردهای انقلاب،برگزاری مسابقه نقاشی با موضوع انقلاب اسلامی ایران ویژه فرزندان کارکنان و اساتید دانشگاه تفرش، دیدار دانشگاهیان تفرش با امام‌جمعه شهرستان،برگزاری ختم مشارکتی قرآن به شکرانه چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی  ازجمله برنامه‌های کمیته دانشجویی در این ایام است.

وی آذین‌بندی و فضاسازی دانشگاه در ایام ا... دهه مبارک فجر، تولید محتواهای فرهنگی، تبیین گام دوم انقلاب با مقایسه دستاوردهای انقلاب قبل و بعد از پیروزی در ابعاد مختلف علمی، سیاسی، اجتماعی و ... ، مشاوره رایگان ویژه دانشگاهیان دانشگاه تفرش،برگزاری مسابقات ورزشی و مسابقات فرهنگی، کتابخوانی و قرآنی ویژه کارکنان و دانشجویان و مشارکت در برگزاری جشن میلاد کوثر ویژه بانوان و نمایشگاه مجازی مجموعه کتب با محوریت شخصیت و بیانات سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی را از دیگر برنامه‌های دانشگاه تفرش در ایام‌الله دهه فجر عنوان نمود.