برگزاری همایش پیاده روی و تجدید میثاق دانشگاهیان شهرستان تفرش با شهدا در دانشگاه تفرش

در دومین روز از ایام الله دهه فجر، همایش پیاده روی و تجدید میثاق دانشگاهیان شهرستان تفرش با شهداصبح روز دوشنبه ۱۳ بهمن در دانشگاه تفرش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی،این آیین با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و با حضور فرماندار شهرستان تفرش، فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج تفرش، هیات رئیسه دانشگاه تفرش، دانشگاهیان شهرستان و جمعی از مسئولین محلی شهرستان در دانشگاه تفرش برگزار گردید.

در این مراسم که به همت کمیته دانشجویی ستاد دهه فجر شهرستان تفرش برگزار گردید شرکت کنندگان  پس از طی نمودن مسیر میدان سردار شهید سلیمانی تا یادمان شهدای گمنام دانشگاه تفرش با حضور در یادمان شهدای گمنام دانشگاه تفرش به مقام شامخ این شهیدان ادای احترام نمودند.

عطر افشانی و غبارروبی  قبور مطهر شهدای گمنام دانشگاه تفرش و تجلیل ازخانواده های معظم شهدای حمله بمباران هوایی شهرستان تفرش شاغل در دانشگاه تفرش " شهید حسین محمودیان " و "شهید حسین شاهمیری" از دیگر برنامه های این همایش بود .