پرداخت بیش از ۸ میلیارد ریال تسهیلات به دانشجویان دانشگاه تفرش

مدیر دانشجویی دانشگاه تفرش از پرداخت ۸ میلیارد و ۷۰۹ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال تسهیلات به دانشجویان این دانشگاه در نیمسال اول سال تحصیلی ۱۳۹۹ خبر داد .
پرداخت بیش از ۸ میلیارد ریال تسهیلات به دانشجویان دانشگاه تفرش

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تفرش،دکتر سعید قربانعلی با اعلام این خبر گفت : این میزان تسهیلات به حدود  337 نفر ازدانشجویان از محل اعتبارات تخصیص یافته صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم،تحقیقات و فناوری به این دانشگاه پرداخت شده است.

دکترقربانعلی افزود: این تسهیلات به دانشجویان دوره روزانه و شبانه این دانشگاه، و به منظورافزایش رفاه و کمک در جهت کاهش مشکلات دانشجویان خصوصا کاهش مشکلات ناشی ازشیوع ویروس کرونا پرداخت شده است

وی با بیان اینکه این تسهیلات بنا به ارائه درخواست دانشجویان در سامانه صندوق رفاه و تکمیل پرونده در زمان مشخص شده پرداخت می شود تصریح کرد: تسهیلات دانشجویی در قالب وامهای تحصیلی، شهریه، مسکن، ضروری و ویژه دکتری پرداخت شده است .

دکتر قرباتعلی اظهار امیدواری کرد: با افزایش اعتبارات، میزان پرداخت تسهیلات افزایش و امکان پرداخت به تعداد بیشتری از دانشجویان نیز فراهم شود.