برگزاری بیش از ۵۵۰ جلسه تئوری در هفته در سامانه آموزش مجازی دانشگاه تفرش

معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه تفرش از برگزاری بیش از ۵۵۰ جلسه تئوری در هفته در سامانه آموزش مجازی این دانشگاه خبر داد.
برگزاری بیش از ۵۵۰ جلسه تئوری در هفته در سامانه آموزش مجازی دانشگاه تفرش

دکتر اسماعیل نظری در گفتگو با روابط عمومی گفت: همچنین بیش از ۳۰ جلسه عملی همکاران هیأت علمی و مدرسان حق التدریس دانشگاه در هفته به صورت مجازی و برخط در این سامانه برگزار می گردد.

وی تصریح کرد:  بیش از ۱۷ هزار جلسه تئوری و ۷۰۰ جلسه عملی به صورت مجازی و برخط  از آغاز بیماری  کرونا تاکنون در این سامانه برگزار گردیده است.

دکتر نظری ادامه داد: در آغازین روزهای شیوع ویروس کرونا، برگزاری کلاس‌های دانشجویان به صورت مجازی با یک سرور آغاز شد .
معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه تفرش تصریح کرد: بیشترین پیک تعداد دانشجویان در کلاس‌های درسی در یک ثانیه، بیش از هزار و سیصد دانشجو به صورت آنلاین بوده است.

وی تأکید کرد : علاوه بر کلاس‌های مجازی ، جلسه‌های دفاع از پایان‌نامه و نیز سمینارهای دانشجویی و  نشست های هم اندیشی استادان نیز با استفاده از امکانات و زیرساخت‌های فناوری اطلاعات دانشگاه تفرش درسامانه آموزش مجازی دانشگاه برگزار می شود.