همایش نوای عشق عاشورا در دانشگاه تفرش برگزار شد

همایش نوای عشق عاشورا عصر روز سه شنبه ۱۹ آبان ماه به همت  مدیریت فرهنگی و اجتماعی و کانون های دانشجویی موسیقی و شعر و ادب با حضور رئیس دانشگاه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ، مسئولین و دانشجویان در سالن اجتماعات حاج ابراهیم نصیر دانشگاه تفرش برگزار شد.

رئیس دانشگاه تفرش در این آیین گفت: اصل آدمی روح و اندیشه است و هنرمند با عرضه زیبایی ها در قالب شعر و دیگر ابزارهای هنری روح و اندیشه انسانها را متبلور می سازد.

دکتر "محمد قاسم سحاب" افزود: واقعه عاشورا از لحاظ عرضه ارزشهای اخلاقی برای همه ابنای بشر مهم و حائز اهمیت است و هنرمندان از درون روح خود به این واقعه مهم پرداخته و ارادت خود را به ساحت این امام عرضه کرده اند.

وی تصریح کرد : هنرمندان از جمله شاعران برای زنده کردن ارزشهای اخلاقی واقعه عاشورا که برای  همه دنیا سرمشق و الگوست وارد عمل شده و پیام عاشورا را با زبان هنر و شعر و با یک شیوه هنری به ما منتقل نموده اند.

شعر خوانی شاعر آیینی "غلامرضا آقاسی " و اجرای موسیقی توسط گروه ماهور از مهمترین برنامه های این همایش بود.