آغاز ثبت نام آزمون استخدام پیمانی دانشگاه تفرش سال ۱۴۰۰

۱۸ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۴۷ کد : ۵۹۵۱ اطلاعیه ها
به اطلاع متقاضیان ثبت‌نام و شرکت در آزمون استخد‌امی دانشگاه‌ها، موسسات آموزش عالی و پارک‌های علم و فناوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری در سال ۱۴۰۰ می‌رساند؛ ثبت نام برای شرکت در این آزمون منحصراً به صورت اینترنتی از امروز سه‌شنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ آغاز و در روز شنبه ۲۲خرداد ۱۴۰۰ پایان می پذیرد.

متقاضیان باید در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما که همزمان با شروع ثبت‌نام بر روی درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور قرار خواهد گرفت و همچنین  فراهم نمودن مدارک و اطلاعات مورد نیاز؛ به سایت سازمان سنجش به نشانی sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت نام و شرکت در آزمون مذکور اقدام نمایند.

لازم به توضیح است آزمون مذکور در روز جمعه ۲۲ مرداد ماه سال جاری برگزار خواهد شد.

جهت ورود به سیستم ثبت نام آزمون استخدام پیمانی دانشگاه ها و مؤسسات آموزشی پژوهشی و پارکهای علم و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری سال ۱۴۰۰ بر روی لینک زیر کلیک نمایید.

دفترچه راهنما ثبت‌نام و شرکت در آزمون استخد‌امی دانشگاه‌ها، موسسات آموزش عالی و پارک‌های علم و فناوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری در سال ۱۴۰۰

فهرست شغل محل های دانشگاه تفرش

روابط عمومی دانشگاه تفرش