رئیس دانشگاه تفرش؛

مشارکت حداکثری در انتخابات ضامن توسعه و پیشرفت کشور است

۲۶ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۰:۳۰ کد : ۵۹۵۷ اخبار
رئیس دانشگاه تفرش گفت: مشارکت حداکثری مردم در انتخابات ، ضامن توسعه و پیشرفت کشور است.
مشارکت حداکثری  در انتخابات ضامن توسعه و پیشرفت کشور است

دکتر "حمیدرضا صبا" در گفتگو با روابط عمومی گفت: نظام جمهوری اسلامی مبتنی بر رای و انتخاب مردم است از این رو مردم با مشارکت حداکثری خود از فرصتی که از طریق انتخابات برای نقش آفرینی آنها در تعیین سرنوشت پیش آمده به بهترین شکل استفاده خواهند کرد.

وی با بیان این که  دانشگاهیان چه در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و چه در هر اتفاق مهم کشور، با پشتوانه مردم برگ مهمی از تاریخ کشور را به صورت ویژه رقم زدند افزود: در انتخابات پیشرو نیز دانشگاهیان با مدنظر قراردادن ویژگی ها و شاخصه های فرد اصلح که در فرمایشات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) تبیین شده است، در انتخابات مشارکت و انتخاب درست می نمایند.

رئیس دانشگاه تفرش تصریح کرد: بدون شک در ۲۸ خردادماه شاهد اوج اقتدار و همبستگی ملی مردم و مسوولان با مشارکت گسترده در انتخابات خواهیم بود و توطئه‌های اقتصادی و فرهنگی استکبار علیه این ملت و کشور بار دیگر نقش بر آب می‌شود.

آخرین ویرایش۲۶ خرداد ۱۴۰۰