دیدار هیات رئیسه دانشگاه تفرش با منتخب مردم شهرستانهای تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس یازدهم

هیات رئیسه دانشگاه تفرش صبح روز یکشنبه با دکتر ولی ا... بیاتی نماینده منتخب مردم شهرستانهای تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس یازدهم دیدار و انتخاب شایسته ایشان را به عنوان نماینده مردم از سوی اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه تفرش تبریک عرض نمودند.
دیدار هیات رئیسه دانشگاه تفرش با منتخب مردم شهرستانهای تفرش، آشتیان و فراهان  در مجلس یازدهم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تفرش، در این نشست دکتر حمیدرضا صبا رئیس دانشگاه تفرش ضمن تبریک انتصاب شایسته دکتر بیاتی  بعنوان نماینده مردم شهرستانهای تفرش، آشتیان وفراهان در مجلس شورای اسلامی افزود: قطعا حضور ایشان در این مسئولیت به عنوان خادمی صدیق و ولایتمدار با کوله بار گرانی از تجربه ؛ نوید بخش نشاط و تحرک در منطقه و جامعه خواهد بود.

دکتر ولی ا... بیاتی منتخب مردم شهرستانهای تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست از پیگیری های لازم به منظور حفظ استقلال دانشگاه تفرش خبر داد و افزود : مردم شهرستان تفرش توجه ویژه ای نسبت به دانشگاه تفرش داشته و اولویت اساسی ما تلاش و پیگیری در جهت حفظ استقلال دانشگاه تفرش می باشد که این امر با سرعت دنبال می گردد.