پیام تسلیت هیات رئیسه دانشگاه تفرش در پی درگذشت استاد گرانقدر جناب آقای "سید عبدالعظیم امیر شاه کرمی"

اعضای هیات رئیسه دانشگاه تفرش با صدور پیامی مشترک، درگذشت جناب آقای دکتر «سید عبدالعظیم امیرشاه‌کرمی» استاد گرانقدر دانشکده مهندسی «عمران» دانشگاه صنعتی امیرکبیر را تسلیت گفتند.

به گزارش روابط عمومی متن پیام به شرح زیر است:

کلُّ مَنْ عَلیها فَان وَ یبقَی وَجْهُ رَبَّک ذوالـجلالِ والاکـرامِ

ضایعه درگذشت استاد فقید جناب آقای "سید عبدالعظیم امیر شاه کرمی" استاد دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی امیرکبیر  تأسف و تأثر فراوان به همراه داشت.

استاد ارجمندی که عمری را در راه تعلیم و تربیت مهندسان و متخصصان و هم چنین خدماتی ارزشمند برای اعتلا و بالندگی این مرزوبوم صرف نمودندکه بی‌شک ثمرات فعالیت‌های این استاد، همواره ماندگار خواهد ماند.

هیأت‌رئیسه و دانشگاهیان دانشگاه تفرش ضمن ابراز تأسف عمیق، درگذشت این استاد فرهیخته را به خانواده سوگوار ایشان، جامعه علمی کشور، دانشجویان، استادان و همکاران این استاد ارجمند تسلیت گفته، رحمت و غفران واسعه الهی را برای آن مرحوم و اجر و شکیبایی برای بازماندگان از خداوند منان مسئلت می‌نماید.

هیات رئیسه دانشگاه تفرش