استقلال دانشگاه تفرش

دکتر ولی ا... بیاتی نماینده مردم فهیم تفرش،آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی به اتفاق دکتر حمیدرضا صبا رئیس دانشگاه تفرش روز چهارشنبه با حضور در وزارت علوم در خصوص وضعیت دانشگاه تفرش با دکتر رحیمی شعرباف معاون پژوهش و فناوریِ وزارت علوم،تحقیقات و فناوری ، دیدار و گفتگو نمودند.
استقلال دانشگاه تفرش

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تفرش، در این دیدار که نماینده پارلمانی  وزارت علوم نیز حضور داشتند جناب دکتر رحیمی تاکید نمودند دانشگاه تفرش بصورت مستقل باقی می ماند و می بایست در جهتِ انطباقِ خود با برنامه های راهبردی و انجام وظایف محوله به دانشگاه های نسل دوم، سوم و چهارم فعالانه تر عمل نماید .

وی تاکید نمودند: لازم است دانشگاه تفرش در سطح استان و کشور عملکرد قابل دفاعی در همه زمینه ها آنگونه که شایسته یک دانشگاه با قدمت ۳۵ ساله است، داشته باشد.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم در پایان تاکیدکردند که مردم ومسولین دانشگاه تفرش هیچگونه نگرانی نداشته باشنددانشگاه تفرش مستقل است.

آخرین ویرایش۰۶ مرداد ۱۴۰۰