اطلاعیه کتابخانه مرکزی در خصوص تمدید امانت کتاب

۲۶ تیر ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۰ کد : ۶۰۰۰ اطلاعیه ها

قابل توجه دانشگاهیان گرامی

از تاریخ ۲۲ تیر ماه 1400 امکان تمدید امانت کتاب در سیستم نرم افزاری کتابخانه مرکزی وجود ندارد و کلیه کاربران محترم می بایست حداکثر تا  تاریخ 1400/6/10 نسبت به تحویل و بازگشت کتابهای امانتی یا ارسال از طریق پست پیشتاز به آدرس دانشگاه تفرش- کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی اقدام نمایند.

بدیهی است کتابخانه مرکزی در صورت مفقود شدن احتمالی محموله پستی مسئولیتی نخواهد داشت و کاربر موظف به تهیه و تحویل نسخه جایگزین می باشد.

در صورت عدم بازگشت کتابها تا تاریخ مقرر، کارت عضویت و فایل کاربر تعلیق گردیده و کتابخانه مرکزی از امانت کتاب در ترم جدید به این کاربران معذور است. کاربرانی که از ابتدای  ترم جاری کتاب امانت گرفته و تا کنون نسبت به تمدید آن اقدامی نکرده اند عضویت و فایل کاربری آنان غیر فعال می باشد و کتابخانه مرکزی در ترم جدید از ارائه خدمات به آنان معذور می باشد.

نحوه تمدید کتاب در چندین نوبت از طریق پورتال و وبسایت کتابخانه مرکزی و یا اخبار کانال دانشگاه تفرش با اعلام شماره های داخلی مربوطه اطلاع رسانی شده است.

کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی