معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه تفرش:

۴۳۰ دانشجو در ترم تابستانی سال ۱۴۰۰ دانشگاه تفرش ثبت‌نام کردند

۰۴ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۲:۱۰ کد : ۶۰۱۷ اخبار
معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه تفرش از ثبت‌نام ۴۳۰دانشجو در ترم تابستانی سال ۱۴۰۰ این دانشگاه خبر داد.
۴۳۰ دانشجو در ترم تابستانی سال ۱۴۰۰ دانشگاه تفرش ثبت‌نام کردند

به گزارش روابط عمومی، دکتر اسماعیل نظری گفت: ترم تابستان در دانشگاه تفرش از دوم مرداد ماه آغاز شده و تا 28 مرداد ماه ادامه دارد.

وی تصریح کرد: با توجه به برگزاری ترم تابستان در بیشتر دانشگاه‌های کشور، انتظار داشتیم دانشجویان کمتری از دانشگاه های دیگر در ترم تابستان دانشگاه تفرش شرکت کنند، اما حدود 70 نفر از دانشجویان دیگر دانشگاه های کشور در این ترم، ثبت‌نام کردند.

معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه تفرش خاطرنشان کرد: بیشتر دروس ارائه شده در این ترم، دروس عمومی و پایه است و برخی دروسی که تعداد متقاضیان آن‌ها به حدنصاب نرسیدند هم توسط آموزش، حذف شدند.

وی در پایان اظهارداشت: هر دانشجو در ترم تابستان می‌تواند حداکثر شش واحد درسی را اخذ نماید.

آخرین ویرایش۰۴ مرداد ۱۴۰۰