اطلاعیه ثبت نام دانشجویان دکتری سال ۱۴۰۰

۰۱ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۹:۰۲ کد : ۶۰۴۵ اطلاعیه ها
ضمن تبریک به مناسبت پذیرش درآزمون ورودی دکتری سال ۱۴۰۰ به اطلاع می‌رساند مدارک لازم جهت ثبت‌نام، نحوه ارسال مدارک و برنامه درسی و زمان شروع کلاس ها به شرح ذیل می باشد:

1) مدارک لازم:

1. تصویر برابر اصل تمامی صفحات شناسنامه و یک سری فتوکپی از آن.
  2. تصویر برابر اصل کارت ملی و دو سری فتوکپی از آن.
  3. عکس 4×3 تهیه شده در سال جاری (4 عدد).
  4. تصویر برابر اصل مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را مشخص می‌کند و دو سری فتوکپی از آن.

(اصل کارت پایان خدمت، اصل کارت معافیت از خدمت، نامه ترخیص از خدمت و اصل کارت اشتغال و نامه موافقت با ادامه تحصیل مربوط به شاغلین در نیروهای نظامی و یا انتظامی)

1. اصل فیش واریزی به مبلغ200.000 ریال جهت صدور معافیت تحصیلی برای دانشجویان مشمول و مبلغ 120.000 ریال جهت استعلام کارت پایان خدمت و کارت معافیت و غیره برای دانشجویان غیرمشمول از معاونت وظیفه عمومی (دفتر پلیس 10+) به شماره کارت 5029081012552804 به نام خانم سمیرا محمدی که شماره همراه دانشجو بر روی آن درج شده باشد.
  • قابل ذکر است ثبت نام دانشجویان مرد مشمول و غیرمشمول حتی پس از ارسال مدارک به صورت مشروط بوده و ثبت نام قطعی ایشان منوط به تأیید معاونت وظیفه عمومی میباشد.
  1. تصویر اصل حکم مرخصی سالانه برای کارمندان دولت و یا اجازه کتبی از سازمان مربوطه جهت ادامه تحصیل
  2. اصل گواهی موقت پایان تحصیلات دوره کاردانی و یا تصویر برابر اصل دانشنامه کاردانی  مورد تأیید وزارت علوم که در آن معدل دوره قید شده باشد.
  3. اصل گواهی موقت پایان تحصیلات دوره کارشناسی و یا تصویر برابراصل دانشنامه کارشناسی مورد تأیید وزارت علوم که در آن معدل دوره قید شده باشد.
  4. اصل گواهی موقت پایان تحصیلات دوره کارشناسی‌ارشد و یا تصویر برابر اصل دانشنامه کارشناسی‌ارشد مورد تأیید وزارت علوم که در آن معدل دوره قید شده باشد.

*توجه: در صورت ارسال دانشنامه فاقد معدل، حتماً ریزنمرات تأیید شده حاوی معدل کل را ارسال نمایید.

1. فیش پرداخت هزینه کارت دانشجویی (مبلغ سیصد هزار ریال) (شماره شبای پرداخت:
    550100004001105603019314IR   و شناسه  واریز 317105651122001009710330010000)

2. فرم‌های ثبت‌نام:

* فرم مشخصات برای همه دانشجویان (عکسدارشده). دریافت فرم

* فرم پذیرش شرایط تحصیل در دوره دکتری برای همه دانشجویان. دریافت فرم

* فرم‌های پرسش‌نامه دانشجویی دوره دکتری برای همه دانشجویان(عکسدارشده). دریافت فرم   دریافت فرم

* فرم تقاضای بهره‌مندی از آموزش رایگان برای دانشجویان روزانه. دریافت فرم

* فرم تعهد فراغت از تحصیل دانشجویان ترم آخر کارشناسی‌ارشد (دانشجویان سال آخر که تا تاریخ 1400/06/31 فارغ‌التحصیل می‌شوند). دریافت فرم

* فرم معدل یا گواهی تأیید‌شده توسط دانشگاه یا مؤسسه محل اخذ مدرک کارشناسی‌ارشد که در آن قید شده باشد اشتغال به تحصیل نامبرده مورد تأیید وزارت علوم می‌باشد، برای کسانی که در زمان ثبت‌نام در دانشگاه تفرش، قادر به ارائه مدرک کارشناسی‌ارشد نمی‌‌باشند. دریافت فرم

* فرم گواهی معدل کل واحدهای گذرانده تا تاریخ (1399/11/30) برای کسانی که در زمان ثبت‌نام و شرکت در آزمون دانشجو بوده‌اند. ارائه این فرم در خصوص کسانیکه در زمان شرکت در آزمون دانشجو بوده و در حین ثبت‌نام امکان ارائه مدرک کارشناسی‌ارشد خود را دارند نیز الزامی است زیرا بررسی معدل در خصوص این افراد به استناد معدل تا 1399/11/30 صورت خواهد گرفت. دریافت فرم

* فرم مربوط به کتابخانه مرکزی دانشگاه. دریافت فرم

• برای ثبت نام در کتابخانه مرکزی وارد لینک ذیل شوید:

Lib.tafreshu.ac.ir

2) نحوه ارسال مدارک:

فرم های تکمیل شده و مدارک ذکرشده را به صورت کامل تا تاریخ 1400/06/06به آدرس  تفرش- ابتدای جاده تهران- دانشگاه تفرش- کدپستی 3951879611 اداره تحصیلات تکمیلی از طریق پست پیشتاز ارسال نمایید.

3) نحوه اطلاع از برنامه دروس و تاریخ شروع کلاسها:

برای اطلاع از دروس و برنامه تعیین شده در نیمسال اول تحصیلی 1401-1400 از روز سهشنبه مورخ1400/06/16 به پورتال امور آموزشی دانشگاه به آدرس اینترنتی http://register.tafreshu.ac.ir مراجعه و با درج شماره دانشجویی و شماره شناسنامه به ترتیب به عنوان کدکاربری و کلمه عبور، وارد پورتال شده، بعد از تکمیل فرم پایش اطلاعات فرهنگی با انتخاب گزینه تأییدیه انتخاب واحد، دروس خود را همراه با برنامه هفتگی و امتحانی مشاهده نمایید. تاریخ شروع کلاس‌ها 1400/06/20 می‌باشد. نحوه شرکت در کلاسها (حضوری یا غیرحضوری) متعاقباً اطلاعرسانی خواهد شد.

اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه

به کانال اطلاع رسانی دانشگاه تفرش بپیوندید