اطلاعیه های مهم تحصیلات تکمیلی

۰۹ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۰:۵۱ کد : ۶۰۵۵ اطلاعیه ها

­­

**********

بدینوسیله به اطلاع می‌رساند کلیه دانشجویان مقطع کارشناسیارشد متقاضی تمدید سنوات نیمسال پنجم به بعد و دانشجویان دکتری متقاضی تمدید سنوات از نیمسال دهم به بعد موظفند تا تاریخ 1400/6/31 فرم درخواست تمدید سنوات را پس از تکمیل و اخذ تأییدیه‌های لازم مندرج در فرم مربوطه، به دفتر دانشکده/گروه خود  ارسال نمایند. لازم به ذکر است تمدید سنوات پس از مهلت مقرر قابل انجام نمی‌باشد. ضمناً کلیه مراحل به صورت غیرحضوری انجام می‌شود.

*********

بدینوسیله به اطلاع می‌رساند تاریخ نهایی دفاع از پایان‌نامه دانشجویان کارشناسی‌ارشد و دکتری در نیمسال دوم 400-99  تا تاریخ  1400/7/30و آخرین مهلت ارسال گواهی اعلام کفایت دفاع دانشجویان متقاضی به اداره تحصیلات تکمیلی حداقل 10 روز قبل از تاریخ دفاع می باشد.

همچنین بدلیل ضرورت انجام مشابهت سنجی پایان‌نامه‌ها قبل از دفاع توسط امور پژوهشی دانشگاه، ضروری است دانشجویان متقاضی دفاع حداقل یک ماه قبل از تاریخ دفاع جهت اخذ تأییدیه امور پژوهشی دانشگاه با هماهنگی استاد راهنما و دانشکده/گروه مربوطه اقدامات لازم را انجام دهند. در حال حاضر انجام کلیه مراحل دفاع به صورت غیرحضوری است و هرگونه تغییر احتمالی در این خصوص به دانشجویان اطلاع‌رسانی خواهد شد.

*** قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری ***

کلیه دانشجویانی که پیشنهاد پایان نامه و رساله آنان در شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه مورد تصویب و تایید نهایی اداره تحصیلات تکمیلی قرار گرفته است لازم است در اسرع وقت با مراجعه به سایت پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) به نشانی زیر نسبت به ثبت پروپوزال خود اقدام نمایند. بدیهی است تأیید مراحل ادامه تحصیل از جمله تمدید پایان نامه و برگزاری جلسه دفاع، منوط به تایید اطلاعات در سایت ذیل می باشد.

**********

تقویم آموزشی دانشجویان تحصیلات تکمیلی

نیمسال اول 1401-1400

یکشنبه 14 و دوشنبه 15 شهریورماه 1400